Tipy na darčeky pre učiteľa alebo učiteľku

Koniec školského roka sa nám už blíži. Tešia sa na neho tak žiaci ako aj učitelia. Treba uznať, že vychovávatelia a učitelia to vôbec nemajú jednoduché. Musia zvládať plné triedy energiou nabitých detí alebo niekedy nemálo drzých tínedžerov. Zaslúžia si preto, na konci školského roka, malú odmenu a pozornosť za svoju snahu a informácie, ktoré sa snažia vštiepiť do detí.

Týmto článkom prinášame tipy všetkým, ktorí chcú vyjadriť poďakovanie svojím učiteľom a učiteľkám za ich celoročnú prácu a trpezlivosť. Pozrite sa do kategórie darčeky pre učiteľky.

Veľmi pekný darček, ktorý aj dlho vydrží je hrnček, ktorým si môže učiteľ alebo učiteľka spríjemniť svoje voľné chvíle popíjaním čaju alebo kávy. Pohár s vtipnou potlačou bude netradičným darček tak pre pána učiteľa ako aj pre pani učiteľku.
Odporúčame: Hrnček – Učiteľ alebo Hrnček – Učiteľky.

Zvládnutie školského roka si vyžaduje veľa energie, ktorú treba znovu načerpať. Preto môžeš svojmu pánovi učiteľovi alebo učiteľke venovať originálnu plechovku s energetickým nápojom.
Odporúčame: Energetický nápoj pre učiteľku alebo Energetický nápoj pre učiteľa.

Ak sa bojíš, že by sa tvojmu učiteľovi nepáčil žiaden netradičný a vtipný darček, tak môžeš zvoliť klasiku. Výbornou čokoládou nikdy nič nepokazíš. Podľa štatistík je čokoláda jeden z najobľúbenejších darčekov.
Odporúčame: Čokoláda pre učiteľku alebo Čokoláda – Ďakujem pán učiteľ.

Veľmi milý darček, ktorý je zároveň balzam na dušu a ľudia po ňom siahnu kvôli zahriatiu, relaxu alebo len tak pre dobrú chuť je čaj. Je to niečo ako dobrá čokoláda. Vždy poteší a nikdy nesklame.
Odporúčame: Čaj pre učiteľku

Výborným darčekom pre pani učiteľku na konci školského roka je aj Minimedík pre učiteľku. Med s čerstvými višňami predstavuje zdravú potravinu a má veľmi zaujímavú chuť.

Veríme, že vám naše tipy pomohli vybrať ten správny darček a potešíte ním osobu, ktorá s vami strávila veľa času počas celého školského roka.